Sokszor gondot okozott kitalálnom, mivel várjam haza a gyerekeket, mi lenne az, ami miatt képesek leülni az asztalhoz ovi után. Mostanra kialakult egy kisebb repertoár, ebből készítettem ma el az egyiket.
Fél kg csirkemellet csíkokra vágok, felhevített pálmaolajon megpirítom, majd sózom (Himalája sót vagy mindenféle eljárástól, adalékanyagtól mentes tengeri sót szoktam használni) és felöntöm 200 ml főzőtejszínnel. Ebbe teszem bele, az évszak sajátossága miatt a mélyfagyasztott borsót, olyan 150-200 grammot. Fedővel letakarva főzöm, míg a borsó meg nem puhul.
A bio, durum spagettit szintén sóval és kókuszolajjal főzöm. A gyerekek imádják, így bátran ajánlom minden kisgyermekes anyukának, apukának az elkészítését.
Bo
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése